Despre noi


Ne-ar fi foarte usor sa vorbim despre noi, despre profesionalismul nostru, insa mai mult decat atat, experienta noastra va poate convinge. Din 2009 de la înființarea companiei AMN MOLDOVA, am reusit sa ne dezvoltam pe piata romaneasca astfel incat in acest moment suntem importatori si distribuitori la nivel national, pentru producatori de renume mondial de sigilanti, distantieri de aluminiu, adezivi, spuma poliuretanica si utilaje pentru fabricarea geamului termoizolant. Profesionalismul si echipa AMN MOLDOVA reprezinta succesul nostru intr-un timp relativ scurt. Perfectionarea si dezvoltarea echipei este asigurata de managementul firmei prin testari, audieri etc. Ne propunem ca prin produsele noastre sa satisfacem cerintele clientilor nostrii actuali si viitori.

Prin colaborarile noastre cu diversi furnizori din cadrul Uniunii Europene si nu numai speram sa ne cream o imagine de parteneri seriosi si profesionisti. In ciuda scurtei durate de existenta a companiei, suportul financiar, profesional si conduita etica impusa de management contureaza o identitate de afaceri companiei corecta si corespunzatoare companiilor de succes.AMN Moldova


AMN Moldova este importator și distribuitor la nivel national, pentru producatori de renume mondial de sigilanti, distantieri de aluminiu, adezivi, spuma poliuretanica si utilaje pentru fabricarea geamului termoizolant.