Parteneri

Fenzi

Indiferent de domeniul dvs., Fenzi nu numai că asigură performanțe ridicate (adesea cele mai ridicate), dar și liniștea care vine din fiabilitatea totală, durabilitatea în timp, ușurința de utilizare și serviciul pentru clienți, concepute pentru a înțelege și a satisface nevoile din cei din industria de prelucrare a sticlei.

Alupro

ALU-PRO a fost înființată în 1992 și s-a mutat în august 2002 în noua locație din Noale, în Via Einstein, 8. Cladirea are o suprafata de 20.000 de metri patrati. ALU-PRO produce: Distanțier din aluminiu sudat pentru unități cu geam dublu, cu sau fără tratament de suprafață (din aluminiu natural, anodizat sau vopsit). Oțelul din oțel marginal și bara de distanțare din plastic pentru unitățile cu geam dublu. Profile decorative din aluminiu pentru unitățile cu geam dublu.

TSI

Serviciile noastre variază de la ingineria instalațiilor standard la crearea de soluții adaptate la capăt și la utilizarea de robotică. Acestea includ, de asemenea, servicii de consultanță, întreținere și piese de schimb. Serviciul client complet și capabil este o prioritate pentru noi și este esențial pentru conceptul de relații client bazat pe fiabilitate.

Eco

Soluții pentru un viitor mai bun. Am implementat cu succes obiectivele noastre de afaceri timp de 20 de ani, promovând în același timp viziunea noastră unică de angajare în ecologie și dezvoltare durabilă. Toate proiectele noastre sunt executate cu un angajament profund față de natură. Echilibrul dintre aceste două domenii - economie și ecologie - reprezintă misiunea și obiectivul nostru.

AstorPlast

Oferta noastră extinsă de produse standard și o gamă largă de adezivi, căptușeli și materiale de suport sunt baza soluției dvs. individuale de produs. În acest sens, vă sprijinim ca consultanți cu experiență și parteneri de încredere pentru dezvoltare - de la contactul inițial cu clienții până la producția de serie și dincolo.

Digregorio Srl

Proiectul sa născut din ideea de a se concentra 30 de ani de experiență în vânzări, service și regenerare a mașinilor pentru sticlă, într-o gamă de produse care, prin riassumessero, soluțiile tehnice adoptate pentru a satisface nevoile clienților. Întregul proces de producție, de la proiectare până la testarea finală, este gestionat intern de către ingineri instruiți pentru a furniza service tehnic-dinamic și eficient după vânzări.

Saint-Gobain | Biolink

Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

Biolink oferă o gamă largă de produse autoadezive specializate, folosind tehnologia unică UV-cured și o filozofie orientată către clienți. Pentru producătorii din întreaga lume care au nevoie de soluții fiabile și inovatoare pentru aplicațiile lor de fixare, montare și lipire, Biolink oferă soluții PSA de înaltă performanță, fără solvenți și ecologice, concepute și livrate cu expertiză și creativitate. Facilitatea personalizată poate fi utilizată pentru a proiecta și a crea produse noi, de client și de aplicații specifice.

Neptun

Neptun Srl a fost fondată de Stefano Bavelloni la sfârșitul anului 2008, ca producător de mașini și echipamente pentru curățarea sticlei plate. Sa stabilit într-un timp scurt printre actorii-cheie în crearea de soluții pentru prelucrarea sticlei. Simona Bavelloni și Matteo Rolla, care au devenit parteneri în 2011, au contribuit la creșterea rapidă a companiei. Neptun Srl se bazează, de asemenea, pe consultanța de prestigiu a domnilor Dino Bavelloni și Franco Bavelloni, cunoscuți datorită expertizei lor importante, construită de peste zeci de ani de experiență și succes. Gama actuală de produse include mașini de spălat verticale și orizontale, mașini de tăiat drepte și mașini de frezat, linii IG, centre de lucru verticale pentru găurire, frezare și coasere. Neptun este partenerul ideal pentru toate companiile din industria sticlei care necesită calitate, performanță și fiabilitate dovedite.

Cms

Fondată in Turcia in 1995,CMS GLASS MACHINERY,continua sa produca,sa comercializeze si sa ofere servicii tehnice pentru masini de taiat sticla flot si laminata,linii si masini de spalat sticla,roboti si extrudere de etansare a sticlei ,indoitor de bagheta ,masini de laminare ,cuptoare de securizare a sticlei plate si indoite. A fi mai bun in fiecare zi este o parte esențială a calității adevărate in care toata lumea este implicată.Țintele si strategiile noastre planificate anual ne modelează viitorul si valorile companiei.

Lombarda Macchine

Lombarda Macchine este o companie fondată cu intenția principală de a produce și vinde mașini pentru producerea și prelucrarea IG (sticlă izolată). Scopul nostru este să ne îmbunătățim produsele și să găsim noi soluții, lucrând împreună cu clienții noștri pentru a le oferi cea mai mare adaptabilitate a echipamentelor noastre la nevoile lor. Apropierea noastră de clienții noștri ne permite să inovăm, ascultându-le nevoile, urmărindu-i în procesul lor de cumpărare, sugerandu-le cele mai bune soluții, creând o soluție nouă pentru ei și împreună cu aceștia, adaptând utilajele noastre la solicitările lor. Este și mai important pentru noi să urmărim fiecare client după instalarea mașinilor noastre, oferindu-le un serviciu post-vânzare eficient și în timp util, oferind clienților noștri cel mai mare ajutor pentru fiecare problemă, răspunzând la întrebările lor, ajutându-i să găsească cea mai bună configurație , pentru a atinge productivitatea și eficiența maximă a mașinilor noastre.

Neoflex

Misiunea noastră este producția și distribuția de adezivi pentru industrie, iar cel mai mare atu al nostru este flexibilitatea de a ne adapta clienților și pieței. Cercetarea și dezvoltarea joacă un rol fundamental în domeniul nostru, astfel încât echipa noastră tehnică lucrează neobosit folosind cea mai recentă tehnologie pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru clienții noștri.Oferim standarde înalte de calitate în toate procesele noastre, precum și consiliere personalizată pentru clienții noștri.

Lakma

Expansiunea dinamică a LAKMA îl plasează printre liderii de pe piata din Polonia cat si cea și internațională. Pasiunea noastră pentru noile tehnologii și produse are o influență pozitivă asupra fiecărui aspect al afacerii, acordăm o atenție deosebită dezvoltării durabile. Un parc de utilaje modern, un laborator dotat cu tehnologie de înaltă tehnologie și materii prime de cea mai bună calitate garantează o calitate cât mai înaltă a produselor.