Parteneri

Fenzi

Indiferent de domeniul dvs., Fenzi nu numai că asigură performanțe ridicate (adesea cele mai ridicate), dar și liniștea care vine din fiabilitatea totală, durabilitatea în timp, ușurința de utilizare și serviciul pentru clienți, concepute pentru a înțelege și a satisface nevoile din cei din industria de prelucrare a sticlei.

Alupro

ALU-PRO a fost înființată în 1992 și s-a mutat în august 2002 în noua locație din Noale, în Via Einstein, 8. Cladirea are o suprafata de 20.000 de metri patrati. ALU-PRO produce: Distanțier din aluminiu sudat pentru unități cu geam dublu, cu sau fără tratament de suprafață (din aluminiu natural, anodizat sau vopsit). Oțelul din oțel marginal și bara de distanțare din plastic pentru unitățile cu geam dublu. Profile decorative din aluminiu pentru unitățile cu geam dublu.

TSI

Serviciile noastre variază de la ingineria instalațiilor standard la crearea de soluții adaptate la capăt și la utilizarea de robotică. Acestea includ, de asemenea, servicii de consultanță, întreținere și piese de schimb. Serviciul client complet și capabil este o prioritate pentru noi și este esențial pentru conceptul de relații client bazat pe fiabilitate.

Eco

Soluții pentru un viitor mai bun. Am implementat cu succes obiectivele noastre de afaceri timp de 20 de ani, promovând în același timp viziunea noastră unică de angajare în ecologie și dezvoltare durabilă. Toate proiectele noastre sunt executate cu un angajament profund față de natură. Echilibrul dintre aceste două domenii - economie și ecologie - reprezintă misiunea și obiectivul nostru.

AstorPlast

Oferta noastră extinsă de produse standard și o gamă largă de adezivi, căptușeli și materiale de suport sunt baza soluției dvs. individuale de produs. În acest sens, vă sprijinim ca consultanți cu experiență și parteneri de încredere pentru dezvoltare - de la contactul inițial cu clienții până la producția de serie și dincolo.

Digregorio Srl

Proiectul sa născut din ideea de a se concentra 30 de ani de experiență în vânzări, service și regenerare a mașinilor pentru sticlă, într-o gamă de produse care, prin riassumessero, soluțiile tehnice adoptate pentru a satisface nevoile clienților. Întregul proces de producție, de la proiectare până la testarea finală, este gestionat intern de către ingineri instruiți pentru a furniza service tehnic-dinamic și eficient după vânzări.

GFP

Misiunea companiei este de a produce mașini de prelucrare a sticlei cu tehnologie avansată, utilizare ușoară și productivitate ridicată, pentru a oferi clienților instrumente de lucru extrem de fiabile. GFP Meccanica a fost înființată în 1979. Până în 1999, exclusiv pentru o importantă companie comercială, a proiectat, produs și instalat sute de mașini de tăiat sticlă.

Saint-Gobain | Biolink

Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

Biolink oferă o gamă largă de produse autoadezive specializate, folosind tehnologia unică UV-cured și o filozofie orientată către clienți. Pentru producătorii din întreaga lume care au nevoie de soluții fiabile și inovatoare pentru aplicațiile lor de fixare, montare și lipire, Biolink oferă soluții PSA de înaltă performanță, fără solvenți și ecologice, concepute și livrate cu expertiză și creativitate. Facilitatea personalizată poate fi utilizată pentru a proiecta și a crea produse noi, de client și de aplicații specifice.

Neptun

Neptun Srl a fost fondată de Stefano Bavelloni la sfârșitul anului 2008, ca producător de mașini și echipamente pentru curățarea sticlei plate. Sa stabilit într-un timp scurt printre actorii-cheie în crearea de soluții pentru prelucrarea sticlei. Simona Bavelloni și Matteo Rolla, care au devenit parteneri în 2011, au contribuit la creșterea rapidă a companiei. Neptun Srl se bazează, de asemenea, pe consultanța de prestigiu a domnilor Dino Bavelloni și Franco Bavelloni, cunoscuți datorită expertizei lor importante, construită de peste zeci de ani de experiență și succes. Gama actuală de produse include mașini de spălat verticale și orizontale, mașini de tăiat drepte și mașini de frezat, linii IG, centre de lucru verticale pentru găurire, frezare și coasere. Neptun este partenerul ideal pentru toate companiile din industria sticlei care necesită calitate, performanță și fiabilitate dovedite.