Mașină de spălat sticlă

Mașina verticală de spălat Superinox garantează cele mai bune performanțe pentru spălarea și uscarea sticlei disponibile pe piață.

Este echipat cu câteva soluții inovatoare care garantează performanțe superioare: sistemul patentat Ecosave, reducând consumul de energie până la 60% și sistemul A-Qual care permite gestionarea automată a nivelului calității apei.

Este realizat complet cu o structură solidă de susținere din oțel inoxidabil cu grosime mare. Toate piesele care intră în contact cu apa, de asemenea în zona de uscare, sunt realizate din oțel inoxidabil și materiale anticorozive. Toate dispozitivele de acționare sunt amplasate în partea superioară a mașinii, garantând absența contactului cu apa.

Superinox este gata de procesare a sticlei delicate, datorită detectării automate a sticlei de joasă E. Reglarea grosimii este automată. Sistemul de control prin PLC cu ecran tactil permite gestionarea vitezei, grosimii și tipurilor de sticlă.

Acesta poate fi integrat, cu modificări corespunzătoare, în liniile IG și cu centrele de lucru verticale fabricate de Neptun.